Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

How many heads had Jesus?


                     

A híres egyfejű Jézus


Figyelemreméltó az idei gay pride felvonuláson szerepelt JESUS HAD 2 DADDIES transzparens utóélete. Egy hét alatt híre bejárta a fél országot, és jelentős módosulásokon esett át. Figyeljük csak!

(kiemelések a szerzőtől)

„Kedves kolozsvar!

Teljesen azonos a vélemény!

Az emlitettek, felsoroltak "lágyszivűségükről" már sokszor bizonyitottak.

Legutóbb szombaton, amikor Krisztust két fejjel ábrázolva hordozták! Ezt, ugye nem reklamálja Muszka Josephina, sem Horn Gabsli. Pedig nekik Jézus nem tett semmit! De ők büszkén... ott lépkedtek, ahol önmegvalósitó körmenetükön ilyen gyalázatos reklámot hordoztak a genetikailag aberráltak ... A keresztény hagyományokony nyugvó Magyarországon!!!. S csodálkoznak, ha leköpik őket... Követ szórnak rájuk... Nekünk, ugye nem fáj Krisztus gyalázása???????? Ennek láttán, ugye nekünk nem nyilik ki zsebünkben a székely budlibicska?????? Az a papnak öltözött fazon sem pap, beöltöztették!!!!!!! Nem volt más, reklám a katolikus egyház ellen! Önök nem vették észre történelmi egyházellenes akciójukat???? Csak Horn Gabsli, + Josephina a sláger? Miért?????

Ne feledjék a legocsmányabb cselekedet, az egészből számomra, Krisztus gyalázása volt !

Ide jutnak diplomás emberek? Hol a kultúra, civilizáció? A belső fék, ezt azért mégsem! Tudom, szálka az SZDSZ számára az egyház. Fodor Gábor és szárnysegédje miatt már egyszer kalapozott Kuncze...

Szép csőcselék, meleg horda, plusz támogatóik!”

http://www.hetivalasz.hu/index.php?page=pages/topic&topic_id=62419&o=asc&onpage=1#51972

Nem, persze, hogy nem, de nem kellene most kimeredt birkaszemekkel bámulni az eseményket... A homoszexualitás magánügy, és talán senkit sem zavarna, de ezek a magamutogató buzik sokakban kicsapták a biztosítékot, tehát elérték a céljukat. Undorítóak. Volt közöttük olyan, aki Jézusnak öltözve hirdette, hogy Jézusnak is két apja volt... Az ilyen és ehhez hasonló dolgok már nem a homoszexualitásról szólnak, hanem a provokációról, és amellett, hogy vallási meggyőződést sértenek, szégyent hoznak a normális melegekre.
Aki provokálja a már így is tűréshatáron lévő társadalmat, az ne csodálkozzon, ha szélsőséges megnyilvánulásokkal találja szembe magát!”

http://www.dumaujvaros.hu/index.php?t=msg&goto=1019909&

"A meleg felvonulás ismét megsértette az egyházat. Egy aberrált (mert másnak nem nevezhető) magára csavart egy lepedőt, melyre ez volt írva "Jézusnak is két apja volt." Íme a senkit sem provokáló, békés beteg tömeg, akiknek fellépése csak arról szól, hogy valójában milyen országban szeretnének élni. Hát csak álmodjanak!"

http://harminchat.nolblog.hu/?post_id=39573#449709

"cirbolya nemtudom milyen alapon vársz el civilizált ellenvéleményt, ha a felvonulás teljesen civilizálatlan, provokatív és gusztustalan mederben zajlik le(papi ruhában flangáló homoki, "Jézusnak is 2 apja volt" táblával vonuló külföldi homokosok, meg amit még a kamera direkt nem mutatott). Ezek nem a normális homoszexuálisokat képviselték.
A viselkedésüknek köszönhetik amit kaptak, éppen úgy, ahogy Horn meg Orosz is. És még olcsón megúszták.
Lala, mi a problema Kósával?"

http://www.vilaggazdasag.hu/index.php?apps=cikk_hozzaszolas &a=200&cikk=230748

Türelmesen figyeljük az urban legend további alakulását, ki tudja, hány hét kell, hogy kiderüljön, valójában Regös Péter vitte a Jézus-transzparenst. Csak egy kérdés merül fel bennünk: hogy tartsunk lépést ezekkel a közönségigényekkel jövőre?