Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Csak egy kis pánik


 

Azt mondják, gazdasági válság van, no persze. Hiszen, válságban hogy lenne valakinek pénze Peugeot 206-as-ban bombát robbantani?
Mért nem vett Trabantot? És mért hagyta bene a távirányított a kocsiban, amit fel akart robbantani?
Persze a legfőbb kérdés az, hogy hol az a média alapelv, hogy egy információt két különböző forrásból kell ellenőrizni? Vagy ez csak állom? Nem gondolják a srácok cikkinek, hogy tegnap mindenki azt, hite robbantásos merényletett akartak végrehajtani egy időzített szerkezettel? Ma pedig az derült ki, hogy távirányítású volt a szerkezetet és köze nincs egy bombához, hanem inkább egyfajta táv kézigránát light?
Holnap mi derül ki?
Persze ez is félelmetes. Bár úgy látszik, hogy a bombász turul ezt inkább a rendőrök ellen akarta bevetni, nem a polgári lakosság ellen, ahogy ezt a kiadót hírek még mindig sugallják, azzal, hogy leírják mekkorát robbant volna a Nyugatinál.
Én egyébként a Károlyi-kert mellett láttam 3 srácot, akik egy kocsiból pakolták ki az üvegeket a fagyállót, és pár zacskó érdekes anyagot, ami azért nem volt szimpatikus.
Örüljünk, hogy nem volt harc, és szomorkodjunk, hogy ezt a rendőrség nem túl szimpatikus módon érte el Budaházyék bekerítésével, hogy eufemisztikus legyek.