Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Üldözéssy Mária beperli az indymédiát


Seres Üldözéssy Mária perel, amiért nem maradhatott meg a kedves vidéki háziasszony szerepében. Azonnal megszólalt benne, és barátaiban a totális összeesküvés detektor.

Üldözéssy Mária ezt nyilatkozta a mérvadó Szentkorona Rádiónak:

„Az érdekes az, hogy az én levelemre azóta sem hajlandó válaszolni ez
a portál és nem is közölt semmit. Ez azért több mint elgondolkodtató.
Kár, hogy akik olvassák, ezt nem tudják. Sajnos ez is egy olyan vonal,
amibe hatósági intézkedést kellett kezdeményezzek. Nem kívánok
harcolni velük, bár közben megtudtam, hogy őket mi motiválta a
lejáratásom céljából íródott anyag leközlésére.”

Azt tudni kell, hogy az indy-re bárki bármikor tölthet fel cikket, tehát saját maga közölhet helyesbítést, ha akar. Vajon mi motiválta az indymédiát? Szerintem egy szörnyű, és sötét motiváció húzódik meg mögötte: az igazi sztori nyilvánosság elé tárásának vágya, a tényfeltárás. Végül is még egy zsíroshajú hobbiprogramozónak is elsőre feltűnik, ha valaki olyan profin szpemmel, és olyan tömegben, amit egy háziasszony fakanállal aligha tudna kivitelezni.

Az indyszerktől megtudtam: Mindenesetre újabb és újabb spam hullámokat indít, és ha ezt tagadja is, a honlapja látogatottságából teljesen egyértelműen látszik hogy nem növekvő támogatói e-mail lavináról, hanem rendszeresen indított spamekről van szó.
Ezt az
alexa.com -on lehet jól látni. /be kell irni hogy seresmaria.hu/
Aztán gyenge próbálkozással nagy cég szerverének nevezi a zöldpártos szervert, pedig csak 20 domain volt rajta. Amiből 13 Stekler Ottóé vagy más zöldpártos fazonoké volt. Ezt így magyarázza:


„A másik kérdést is kissé pontosítanom kell, melyre a válaszom: A
honlapom tárhelyét egy nagy szolgáltató üzemelteti, ahol sok más egyéb
honlap is működik, mint kiderült többek között a Zöld és egyéb más
helyi pártoké is. Nem tudom, hogy ebből miért és minek kellene
következnie. A támadások miatt most már elkülönítve kezelik a
honlapom. Ennek a technikai hátteréhez nem értek. Az pedig, hogy
milyen logikai kapcsolat lehet az én augusztusban benyújtott kérdésem
és egy januári időközi választás között, különösen érthetetlen
számomra.”


"És már megint a hantázás…"

Indiszerk: "Most tényleg külön szerverre ment, és csak
két másik domainnel osztozik:
zoldpart.hu (Stekler Ottó és Tomcat pártja)
zoldujsag.hu (Stekler Ottó újságja)
Ettől csak még biztosabb a tagadni is ügyetlenül próbált Zöldpártos
kapcsolat. Ráadásul tagadni is felesleges, mert több választáson volt
ennek a pártnak a jelöltje." - mondta az indymédia egyik szerkesztője.


A teljes tegezős interjút a Szentkorona Rádión lehet olvasni:
http://szentkoronaradio.com/node/53761

 

Közben itt a blogunkon is megindultak azok, akiket "felháborít", hogy leírtuk, hogy kik állnak a kezdeményezés mögött, sőt az összeesküvés detektor kilengett megint néhány debilnél. Így aztán igazolva látjuk: tényleg a nácik állnak Seres Mária mögött. Csak Tomcat, és barátai lehetnek annyira csököttek szellemileg, hogy az én kopipésztes cikkemről rögtön az ugrik be nekik, hogy biztos fizetnek. Bár fizetnének! Ráadásul azért, amit nem is én írtam... Pedig tényleg remek írás, akár tőlem is származhatna.

Az a helyzet kedves Tomcat, hogy a Ferencvárosban már leadtál többszáz hamis kopogtatócédulát, amire az adatokat ki tudja honnan sikerült összeszedni, és ráfirkantani. De ha gyűjtöttetek 85.000 aláírást Seres Marcsi nevében, akkor az statisztikailag kijöhet, hogy volt köztük 1000 ferencvárosi név és cím. Tudom, az EP kampányhoz ennél több kell nektek. Sőt 2010-re is rákészülne gondolom az álzöld párt. Persze elég szánalmasak vagytok. Ferencvárosban mindössze 13 valódi cédulát tudtatok összegyűjteni, ilyen egyenlegen már csak a csalás segíthet. A kérdés az, hogy vajon mi motiválhat titeket? Miért érdeketeki létrehozni egy olyan Zöld Pártot, aminek semmi köze a zöld mozgalmakhoz, sokkal inkább Tomcathez, és tényleg: honnan van rá a pénz?

Visszatérve a kezdeményezésre. Vannak, akik azt mondják, hogy alapvetően a kezdeményezés célját kell nézni, nem pedig azt, hogy kik állnak mögötte. Én azt mondom, hogy alapvetően a kezdeményezés célját kell nézni, és jogunk van hozzá, hogy tudjuk, kik állnak mögötte.

Fontos tudni, hogy ki a kezdeményező, mert mi van akkor, ha éppen bűnözőkről van szó, és személyes adatok százezres tömegéről, amikkel később vissza lehet élni?

Alapvetően fontosnak tartom, hogy a parlamenti képviselőknek el kelljen számolniuk a költségtérítéseikkel. Nagyon fontos, bár tudom, hogy ez a korrupció elleni küzdelemnek se nem alfája, se nem omegája. Egy eleme. Erről népszavazás megrendezése nélkül is döntenie kellene az Országgyűlésnek.

Címkék: mária tomcat seres