Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Kedves Nemzetiszocialisták! (mp3)"Mióta lezajlott a rendszerváltás, és Ti olykor-olykor utcáinkon és tereinken parádéztok - fölösleges lenne tagadni - legendássá váltatok. Igazi látványosságszámba mentek, hisz manapság alig látni egynéhány példányt a fajtátokból. Szálasi Ferenc nemzetvezető képe a falon, Mein Kampf az éjjeliszekrényen, Luger tipusú tiszti fegyver a vitrinben, és reménység a szívben, hogy öltek már zsidót vele....

HALLGASD MEG A BESZÉDET!

Semmi kétség, a XXI. században kuriózum vagytok a javából! Így van ez, a tömegek kiváncsiak, a groteszk alantasság pedig vonzza az emberi szemet, legyen szó akár Győzikéről, akár rólatok. Tudjátok, ahogy a tordasi kétfejű borjúnak is a csodájára jártak. A gazdája, Géza bácsi meg is gazdagodott belőle, annyian jöttek, csak hogy láthassák Istennek ezt a gonosz, mégis mulatságos tréfáját. Mi inkább csak sajnálattal vegyes viszolygást érzünk látva akár a torz borjút, akár a ti ámokfutásotokat..

Felszólítunk Titeket ugyanakkor, hogy szégyelljétek magatokat, amiért annyi szláv, román, török, tatár, meg még az Isten tudja, milyen vérrel az ereitekben van pofátok verni a melleteket, hogy Ti milyen tiszta vérű magyarok vagytok. Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy az utóbbi ezer év alatt a Ti vérvonalatokat minden betelepülési hullám elkerülte?! Addig örüljetek, amíg valaki elő nem kotorja nagyanyáitok iratait, és úgy nem jártok, mint Imrédy Béla, miniszterelnök! Tudjátok, aki az első zsidótörvényt is benyújtotta, aztán le kellett mondania, mert Bethlenék kiderítették, hogy ő is zsidó.

Ám, ha valamiféle csoda folytán mégis 100%-ig azonos a véretek Árpád honfoglaló népével, akkor pont a náci fajelmélet utolsó előtti kasztjába tartoztok. Alattatok csak zsidók, cigányok meg feketék vannak, tudjátok, akiket ki kell irtani, fölöttetek viszont két kaszt is, egyrészt a rokonnépek, vagyis többek közt az angolok, a skandinávok meg a franciák, továbbá a csúcson ugyebár az árja németség. Bizony, kedves magyar nácik, keleti rabszolganépek vagytok egy szálig a szláv haverjaitokkal együtt. Tudjátok, azokkal, akikkel a Becsület Napján szoktatok találkozgatni és ünnepelni azt az ideológiát, amelyik szerint Szibériában kellene közösen követ fejtenetek.

Szellemi színvonalatokat és vitakultúrátokat jól minősíti, hogy következetesen a másik származásával vitatkoztok, nem pedig az érveivel. Persze a logikus érvelés túl sok szellemi energiátokat emésztené fel, azzal meg nagyon precízen ki vagytok számítva, akár a Wehrmacht benzinnel '44 telén az Ardennekben. Nézzünk egy példát. Azon elgondolkodtatok-e már, hogy miért gyűlölitek a zsidókat? Azért, mert bolsevista gazemberek, vagy azért, mert rablókapitalista karvalytőkések? Azért, mert ultranacionalista-cionisták, vagy azért, mert hazátlan kozmopoliták? Azért, mert irritálóan költekeznek, vagy azért, mert fukarkodnak és felhalmoznak? Azért, mert mindenhol ők szerepelnek, vagy azért, mert a háttérben bújkálnak, és onnan irányítanak? Azért, mert Isten kiválasztott népének tartják magukat, vagy azért, mert ateista disznók, akik tagadják Isten létezését?

Tökmindegy, ugye?

Bármelyik érv megteszi, amelyik épp kapóra jön. Valójában egyszerűen arról van szó, hogy utáljátok a fejüket, igaz?! Vagy tényleg annyira sötétek vagytok, hogy nem veszitek észre, egy perc alatt kétszer úgy zsidóztok, hogy azok kizárják egymást?

Kiket gyűlöltök még? Amíg fehér bőrű és fehér galléros hetero magyar bűnözők széjjellopják a hazátokat, addig Ti a cigányokra, a buzikra meg a fekákra acsarkodtok. Gratulálunk! Higgyétek el, a politikai-gazdasági bűnszövetkezet cseppet se bánja az indulataitokat. A fekák eközben mindenképp éhen halnak Bangladesben, meg rappelnek a Harlemben, melegek elvannak egymással, a cigányok vályogot vetnek, segélyért állnak sorba, és így tovább. Ahogy tették mindig is. Szerintetek ezek a fontos dolgok. Mert Nektek ez fáj. Tudjátok miért? Mert az identitásotokat abból merítitek, hogy ők fekák, cigányok, buzik, Ti meg nem vagytok azok. Ti fehérek és heterok vagytok. Gratulálunk! Sokunknak összejött ez még. Ha nekem is ez lenne minden, amire büszke lehetnék, valószínűleg én is nagyon frusztrált lennék!

Ti egy olyan világért rajongtok, ami már elmúlt, mi egy olyanért, ami még el sem jött, talán nem is fog soha. Semmi kétség, mi is rühelljük a jelenleg uralkodó neoliberálisokat, csakhogy cseppet sem inkább, mint a Ti náci példaképeiteket. Amikor ki lehetett fosztani az országot, el lehetett sózni tokkal-vonóval bagóért a III. Birodalomnak, Szálasiék percet se haboztak, vitték ki Berlinbe vonatszám a hazátok kincseit. A helyzet nem volt más akkor sem, amikor Moszkva tartott igényt az országra, jött Rákosi meg Marosán, és úgy, ahogy volt, lepasszolták az egészet a ruszkiknak. Mostanában meg a Bajnaiék szolgáltatják ki az országot a Nemzetközi Valutaalapnak meg a Világbanknak. Rühelljük is őket, mint a szart. Rátok viszont büszkék vagyunk, mint kicsiny hazánk groteszk látványosságaira, s csupán sajnálunk Benneteket, amiért ostobaságotok magában hordja büntetését.

Lehet, hogy úgy érzitek, az általatok kiválasztott néhány csoport felelős, ha szenvedtek és rosszul érzitek magatokat, lenézitek, vagy irigylitek őket. Bűnbakokat kerestek, hogy igazolhassátok szörnyű eszméiteket. Szerintünk viszont, bármin is mentetek keresztül, nem jelenthet mentséget aberrált nézeteitekre és tetteitekre. Keressétek másban a megoldást, és máshol. Mert Magyarország nem a náciké, és nem is lesz az soha!"

A beszéd a 2009. augusztus 15-ei antináci demonstráción hangzott el.

A szöveg innen származik: http://szelsokozep.freeblog.hu/archives/2008/09/24/7_Nyilt_level_nemzetiszocialista_baratainknak/

Forrás: lmv.hu/node/4258