Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Nem mi plakátoztuk szarrá a belvárost a NENYI-vel!


 

Szeretet, béke, egyetértés, póni, cukiság

 

Boldogan térhet nyugovóra piciny szívünk. Az ország, legalábbis a nyolcadik és az ötödik kerület egy része, végre a Szeretet, a Béke és az Egyetértés hippikörében fekszik. Elértük azt, amiről Orbán Viktor és Schmitt Pál csak álmodhat. Piciny, apró A4-es lapokkal (bár nem 70-szer 50-esek) közelebb hoztuk a pilisi földcsakrát, Atlantisz és Levédia pedig végre méltó helyére költözött.

Apró kis pontok kötik össze mától a nemzet nagyságát, a Szeretet, a Béke és az Együttműködés jegyében. Sajnos kiskutya, plüssmaci és egyéb cukiság nem volt nálunk, így csak a Nemzeti Együttműködés nyilatkozatával érhettük el a fénygyújtás apró pontjainak karmikus összességét.

Nagyon reméljük, hogy ma már minden pici manó, krokodilka, cicus, és kutyus érzi, hogy mi szeretjük egymást, hogy nekünk nagyon jó és cuksi.

Abban a pillanatban, amikor a Fidesz székházra kiaggaszthattam Scmitt Pálnak, ennek a vaníliáskarika-evő Hérosznak a képét, kis angyalkák táncoltak a szívemben, és tudtam, hogy valami igazán jót cselekedtem. Amikor a bölcsészkar, a Pázmány jogi kar és a közgáz épületén helyeztem el a NENYI-t, éreztem, hogy a tudás morzsái elhintettek, egy jobb és új, egyetértő generáció tagjai fognak felnőni.

Amikor a Szabó Ervin könyvtáron csodálhattam, vagy a tanítóképzőn, tudtam: nem hiába bruttó 120 ezer forint egy tanár fizetése, igazi póni csak a jó embereknek jár.

Amikor a csarnokra került fel, éreztem, hogy az őstermelők újra nyeregbe kerülnek, és amikor a Magyar Rádiót plakátoztuk szarrá, rájöttem, hogy nem is kell ide médiaszabályozás.

Mert mi egyek vagyunk, te, én, és te, meg megint én, és mindannyian egy pici népnemzeti hippikör tagjai, és már nem kellett más, csak a szeretet, de akkor elfogott az érzés, hogy itt van, és csodálatos volt, pedig nem is fogyasztottam kábítószert, csak a szeretet, és a béke, és az egyetértés hangjai rebbentek meg a lelkemben.

Most egy picit könnyezek, mert minden rózsaszín, és együtt vagyok veletek!

De a sírás majd elmúlik, és minden jobb lesz!

képgaléria mi maradt reggelre

· 2 trackback