Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Ez hihetetlen!


Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.

1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.

Itt jelentkezhetsz a Facebookon.

 

 A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna. Bezáratja a Szimpla kert nevű szórakozóhelyet (Igaz, csak éjfél és reggel 6 között, de a saját határozatát nem betartva, illetve ellehetetlenítve a helyet).

Nem jutok szóhoz.

Ez a hely nem csak egy generáció számára kultikus. Még a vidéki Jobbikos ismerősöm is ide akart menni amikor először megérkezett Budapestre. A Szimpla kert a budapesti romkocsmák etalonja és ha már nem is az a jó hely mint régen, mindenkinek számos emléke fűződik hozzá.

A Szimpla nem csak egyszerű kocsma, minden Budapestről szóló utazási könyv etalonja, olyan márka aminek testvér kocsmája nyílt Berlinben, olyan hely ahova a külföldi először betér életkortól függetlenül.

A slusszpoén az egészben, hogy a Szimpla embereket alkalmaz arra, hogy a Kazinczy utcában arra járókra rászóljon, ne hangoskodjanak. Nem csak a vendégekre, mindenkire!

A lenti határozat szerint, a front utca a Kazinczy utca lakói nem szólhatnak bele mi történik! Ellenben a Wesselényi utca lakói igen. A szimpla egy Kazinczy utcai házban van, sok milliót ráköltöttek kitermeltek egy Brandet stb. Érthetetlen, miért itt alkalmazza az önkormányzat először az általa korábban nagy tiltakozást kiváltva meghozott rendeletet.

Külön érdekesség, hogy az önkormányzati határozat szerint, a szomszédos házak lakóinak fele kell, hogy kezdeményezze a határozatott, míg itt a jegyző (!!!) kérte fel erre a közös képviselőket!

 

Nem a Szimpla zavarja a köznyugalmat hanem az erzsébetvárosi jegyző!

 

 

Címkék: szimpla hunvald
· 2 trackback