Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Mi legyen a ZP helyén?A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat, aki nem tudja mit kezdjen a hellyel, odarak egy faszt országzászlót, és ezzel egyelőre letudni reméli a területrendezést. A helyi LMP arra kéri az állampolgárokat, levelezzenek egyet a polgármesterrel, mi ellenben azt kérdezzük, mi legyen a ZP helyén?


Monumentális emlékmű

A Felcsút Reálmadrid ellen aratott győzelmet életnagyságú alakokkal megörökítő, emlékmű, aminek a közepén Orbán Viktor egy lebegő alkotmányra mutat. Az emlékmű körül pedig egy kerengő, ahol a világ magyarjai a mekkai zarándoklat mintájára a világ összes szegletéből eljöhetnek és leróhatják a tiszteletüket minimum évente 2-szer. Tervező: Makovecz Imre

Kávézó és söröző

 

Az egyetem park, és az A38 hajó szomszédságában, egyértelmű lenne egy kiülős hely, szolid kávézóval, keményebb sörözővel. A XI. kerületi csendrendeletet betartva.

Maradjon a ZP

Szükség van nyitott szórakozóhelyekre. De csak úgy kapjanak működési engedélyt, ha megegyeznek a helyi lakosokkal, és ha olcsóbb lesz a sör.

Legyen park

Bár a környéken sok zöldterület van, de egy kulturált célorientált köztérre talán szükség lehet. Ahova akár a Műszakis, TTK-s, és TÁTK-os diákok is kiülhetnek, mondjuk tanulni. Egy normális játszótér pedig elkéne a közeli lakótelepek fiatalságának.

Sportpálya deszkásoknak

Kevés hely van a környéken, ahol jobban ellehetne képzelni egy deszkás, BMX-es, paradicsomot, márpedig ebből még mindig hiány van, jó megközelítése miatt, pedig az egész városból járnának ide az „arcok”.

Országzászló

A Horthy rendszer hagyományát átvéve az egykoron Trinaonra emlékező országzászlók helyet, most az új alkotmányról kell megemlékeznünk, mert az menő.

 

online surveys

 

· 4 trackback