Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Piknik a demokráciáért I.Ma délután megtartottuk kis piknikünket a Deák téren, abban az időben, amikor Európa más városaiban is. Egyszerre körülbelül 100-an voltunk, de sokat cserélődött a tüntető közönség. Aki kint volt úgy tünt mindenki jól érezte magát, mind a magyarok mind az olasz-görög és spanyol diákok is.

A szervezés kicsit amatőr volt és meghirdetés is, de mi azt vártuk majd valaki más csinálja meg, így csak tegnap kezdtünk bele. Viszont jövő Vasárnap már ígérhetjük jobb lesz minden, igazi pikniket fogunk szervezni, és kicsit több hájpot is nyomunk rá.

A zenét most egy Iphone és egy bömbi segítségével adtuk, és megpróbáltunk valami Hyde Park Corner szerű dolgot csinálni, ami legnagyobb megdöbbenésünkre nem lett annyira szörnyü. Egy olasz lány például arról beszélt nem szabad, hogy ez a mozgalom megálljon a nemzethatárok mentén tovább és tovább kell vinni az igét, és mindehol rákényszeríteni a politikát a valós ügyekkel foglakozzon. Egy fiatal magyar srác arról beszélt, hogy elvesztette a munkahelyét, és nem talál újat, de most még az álláskeresési járulékot is meg fogják vonni tőle vagy valami ilyesmi. Telerajzoltuk az aszfaltot mindenféle jelmondatokkal, és egy spanyol srác még John Lennont is gitározott. Egy kellemes piknik volt így vasárnap délután.

A szervezők nevében köszönjük mindenkinek, aki eljött, és jövő vasárnap találkozzunk ugyanitt, erről majd később közlünk részleteket.