Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Gratulálunk az Egyenlítő blognak!


Hihetetlen versenyzéssel a semmiből előretörve, úgy látszik meg fogja nyerni az Egyenlítő blog a Goldenblog szavazását! Míg pénteken még 2.9% alatt voltak és be se fértek a top 10-be, addig szombatra már elérték a top 10-et és a 2,9%-ot, vasárnap eljutottak az 5%-ig, hétfőre felértek 7%-ra és most ebben a pillanatban átvették az első helyet az eddig végig vezető Véleményvezértől!

Innen is látszik, a sport mindig tartogat csodás meglepetéseket, és hiába nem változott 1%-os sávnál nagyobbal senki más a mezőnyben az elmúlt héten, az Egyenlítő blog közel 7%-ot tudott növekedni és ez csupán kb 45 ezer forintjukba került. Ennyit megér egy Goldenblog-győzelem nem?

Tudniillik az Egyenlítő szárnyalása mögött az van, hogy az elmúlt 5 napban fizetett hirdetéssel biztattak szavazásra a Goldenblogon. Természetesen ezt szabad, hiszen nem tiltja semmi, csak nem biztos, hogy ez a verseny lényege. Speciel nekünk is lett volna 50 ezer forintunk erre, de nekünk már az is megtiszteltetés, hogy a 10-be beszavaztatok minket a jelen állás szerint (kopp, kopp).Ami azért kicsit fájó, és sokat mutat a közállapotokról (és akkor most a bloggereknek is van felelősségük dumát hagyjuk), hogy nem azzal toboroztak szavazókat (igen, az nehezebb lett volna), hogy szavazz az Egyenlítő blogra, mert mi tökös legények vagyunk, vagy ez, vagy az elképzelésünk a világról, vagy erről szól a blogunk. Egyszerűen fogták, és a gyűlöletre alapoztak, a legrosszabb, legalpáribb politikai indulatokra alapozva szereztek szavazókat. Most azért nyer az Egyenlítő, mert az emberek egy része nem szereti Lázár Jánost? Tehát az Egyenlitő blog szerintük is csak ennyiről szól? Szomorú :D .

A fenti 45 ezer forint úgy jött ki (aki kíváncsi rá), hogy kurva kíváncsiak voltunk mennyi pénzt basznak el erre az egyenlítős srácok. Ezért csináltunk mi is két ugyanilyen hirdetést, egy Gyurcsányosat Orbán és egy Orbánosat Gyurcsány Facebook oldalához (ezért elnézést kérünk többi vetélytársunktól, ha befolyásolja ez a végső eredményt akkor mea culpa, de jelenleg és pont ezért mertük megtenni, mert úgy tűnik, nem) csak a Kettős Mércével, és megvártuk, hogy 0.1%-ot erősödjünk a versenyben. Ez 12 dollárunkba került, de rosszul céloztuk meg a hirdetést, így Facebookos hirdetési tapasztalataink alapján nekik 0,1% növekedés kb. 4 dollárjukba került. Azt is vegyük figyelembe, hogy emellett is mozgósítottak a srácok, tehát számoljunk 6% erősödéssel. 60X4 az 240 dollár, tehát ez a mostani árfolyammal 45 ezer forintra jön ki.

Szerencsére hátra van még a szakmai zsűri és ott reméljük, hogy kijavítják a hibát és vagy a Véleményvezér vagy a Vastagbőr, esetleg más blog elnyeri méltó jutalmát.

· 2 trackback