Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Lesz-e forradalom csütörtökön?


 


Március 15-e újra a forradalmi erők bázisává teszi székesfővárosunk. De most nem bízunk semmit a véletlenre, egyszerre 3 forradalmi erő is harcban fog állni a szabadságért, sőt, csapataink még Esztergomba is forradalmiaskodnak egy kicsit.

Aki 15-én nem akar politikával találkozni, húzzon messzire a belvárosból, reteszelje el az ablakot, és kapcsolja ki a TV-t, az interenetet és a rádiót. Idén a belváros északi része az IMF-el szemben meghirdetett szabadságharc terepe lesz. Lesz Békemenet a háborús retorikáért, és beszél a nemzetvezető Orbán Viktor is. Középen a kuruc seregek helyezkednek majd el, a Károlyi Károly körutat a Jobbik szállja meg, és reméljük a sámándobok keményen szólnak majd az EU ellen. Délen a Szabad sajtó útján a Milla seregei Dopeman vezetésével fognak megütközni az egykulcsos adóval és a kormánnyal, de a Pilvax közből induló LMP-s gyűjtőkkel is találkozhat a szemfüles állampolgár, akik a népszavazásukhoz gyűjtik az aláírásokat.

 

Az MSZP nem akar részt venni ilyen kormányellenes hajcihőben, így a békés, 2 hét múlva népszavazó Esztergomba látogat, ahol jó messze a Milla tüntetéstől tartják megemlékezésüket Táncsicsra, reméljük egy újabb éhségmenet képében eljönnek kiszabadítani is. De szerencsére senki nem szeretné, ha a szocik unatkoznának, így Esztergomban kapnak az arcukba egy gárda avatást, sajnos azt nem sikerült kideríteni, hogy a gárda melyik része avat éppen a nemzeti egység jegyében.

 

Tehát mindenkinek adott a program csütörtökön politikai és vallási nézetei szerint. Itt csak Bibót tudjuk idézni kicsit elferdítve: a demokrata nem fél, hanem tüntet. Így mi azt kérjük a móka kedvéért, mindenki menjen ki tüntetni valami ellen 15-én, legyünk sokan a városban, éljünk demokratikus jogainkkal, aztán békésen menjünk haza lájkolni.

 

Természetesen nekünk is van gondolatunk a világról, így a Milla tüntetésére megyünk ki. Legyen bármilyen ciki is egy tüntetés ahol Dopeman a főszónok a színpadon (és senki nem eszik patkányt egy kannás bor társaságában), hiszen nekünk a kormány miatt "nem tetszik a rendszer"!

 
Így azt gondoljuk, aki elégedetlen a kormánnyal az menjen ki a Milla tüntetésére!

 

· 4 trackback