Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Rúgjon be állami pályázaton Schmitt Pál segítségével!
A Hamisitás Elleni Nemzeti testület pályázatot írt ki: „Én így látom” 2.0 Kreatív pályázat a hamisításról és a szerzői jogi jogsértésekről 14 éven felüli diákoknak és felsőoktatásban tanuló hallgatóknak” Nincs is jobb idő a pályázatra, ahol ital és étel fogyasztást, vagy ingyenes tárhelyet nyerhetünk!


A 2012-es tavaszi „Én így látom” 2.0 kreatív pályázat témája a szellemitulajdonjog-sértések az oktatásban. A téma rengeteg lehetőséget ad a pályázó diákoknak arra, hogy végiggondolják a szellemi tulajdon szerepét az iskolai oktatásban, a szerzői jog által védett alkotások felhasználásának lehetőségeit, valamint az ezek megsértésével kapcsolatos tapasztalataikat.


Nincs is más dolga a kreatív diákoknak mint írni egy eszét az elmúlt nap történéseiről, vagy novellában felvázolni Schmitt Pál rögös életútját.

A hasznos tippek közül, bár nekünk ebből nem kéne viccet csinálni de kiemelnénk a 2-es pontot.


Rendkívül kellemetlen, ha a műved tele van nyelvtani hibákkal. Első körben használhatsz szövegszerkesztőt, amelyik képes kiszűrni az alapvető gondokat, de inkább mutasd meg másoknak is a kész munkát, mert a nyelvhelyességet a programok nagy része nem szűri túl jól.


Természetesen ne felejtsük ki az 5-ös pontot se:Tartsd tiszteletben mások jogait! Ha mások művéről vagy személyről készült képet kívánsz felhasználni, akkor arra kérj engedélyt! Lehetőség van bizonyos művekről készült képek ingyenes felhasználására, ennek járj utána! Különböző, "stockphoto" oldalak foglalkoznak a témával, könnyedén találhatsz jogdíjmentes, tetszetős képeket.

De nem csak esszével lehet pályázni, készíthetsz vicces képeket, olyanokat mint itt találsz, vagy képregényben is elmondhatod mit gondolsz, mint itt. A lényeg pályázatra fel, hiszen a téma az ország előtt hever!

 

· 3 trackback