Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Simicska Lajos szerezte meg a szavazatok kétharmadátÍgy vasárnap délelőtt, ahogy az ember kinyitja az újságot, megnyitja a hírportálokat, már csak röhögni tud. A korrupció olyan hétköznapi gyakorlattá vált, hogy nem csodálkoznánk, ha a lenti hírek tényleg valósággá válnának, mint ahogy egy-kettő már ténylegesen az is, csak kicsit más formában.

Simicska Lajos szerezte meg a szavazatok kétharmadát

Egy zárt közbeszerzés keretein belül privatizálták a 2014-es választásszavazóinak közel kétharmadát. A tender 64%-os részvétel mellett utalta ki a választókorú népesség mintegy kétharmadát, a Simicska Lajos-közeli Választás és Egyéb Közügyek Kft.-nek. Mint emlékezetes, ez a cég nyerte meg korábban a Békés megyei és a Püspökladányi időközi választásokra kiírt tendereket is.

Ügyes közbeszerzéssel játszották át a Parlamentet Nyerges Zsoltnak

Közbeszerzés keretében kapta meg a Parlament, a Kossuth tér és egyéb közhivatalok haszonbérleti jogát 99 évre Nyerges Zsolt. Újságunk megtudta, hogy egy záradék szerint a titkos közbeszerzés az úgynevezett Fidesz-frakció szavazati jogát is tartalmazta 100 szavazásban, illetve járt mellé 50 egyéni képviselői inditvány is.

Egy új törvény monopol helyzetbe hozná az emberkereskedelemben Simicskát

A vagonállatok rendtartásáról szóló 2013 évi XII. törvényhez benyújtott zárószavazás előtti módosító úgy fogalmaz:
1. Az A/2 rendelkezés kiterjed azokra a műveletekre is, amiben az úgynevezett Homo Sapienseket értékesítik.
2, Ezen rendelkezés megsemmisíti a BTK 1992. évi XXII. törvény 23. cikkelyét a személyi szabadság korlátozása és abból előnyszerzés bűntettét.
3, Minden ilyen esetben közbeszerzést kell kiírni, amelyen csak olyan cég indulhat, ami több mint 10 milliárd forint értékben szerzett korrupciós pénzeket az elmúlt 2 évben.

Az MNB-ről szóló törvény szerint Nyerges Zsolt lesz minden új bankjegy
tulajdonosa

Egyéni képviselői indítvánnyal írják át az Európai Bizottság által támadott jegybanktörvényt. A benyújtó Lázár János szerint az új javaslat rendet rak az eddigi kusza pénzügyi helyzetben és végre magyar kézben centralizálja az eddig a spekulánsok által támadott forintot.

Újabb Közgép megrendelés: Szolnoktól Mosonmagyaróvárig épül az 5-ös metró

A 4-es metró projekt sikerén felbuzdúlva Tarlós István ma bejelentett: elkészültek a 5-ös metró tervei és a jövő évi sikeres indulás reményében már meg is kötötték a szerződéseket, a Közgép és más cégek konzorciumából létrejött Szolnoki Gyors nevű cégcsoporttal. Az új metróvonal bár nem érinti Budapestet, de új megoldás lesz az
agglomerációs közlekedés korszerűsítésére. A Szolnoktól, Felcsúton és Lepsényen át közlekedő metróvonalnak Sopronban lesz a végállomása, így tehermentesíteni fogja a MÁV és a Volán közlekedését is, ezáltal újabb vonalakat szüntethetnek meg a takarékosság jegyében

Új cégadó: Nyerges Zsolt se jár jól

Új cégadóról értesült az origo munkatársa: az adó minden olyan céget 99%-os adóval sújtana, ami nem áll Simicska Lajos ellenőrzése alatt. "Az új adó nem csak pótolná a költségvetésből hiányzó 2000 milliárdos lyukat, hanem lehetőséget teremtene arra is, hogy a külföldi tőke helyett a magyar tőkét részesítsük előnyben." - nyilatkozta az
ötletgazda, Simicska Lajos. 

· 1 trackback