Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Mi támadtunk a bámészkodó cigányokra, a rendőrkordont áttörve és büszkék is vagyunk rá - szélsőjobboldali beszámoló Devecserről


Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa rendes hazafi vett részt. Hát fityfenét. Olvassuk csak el a náci Deres Tv beszámolóját, ami a másik oldalról pont azt meséli el, amit mi is láttunk.

A menet élén a Betyársereg félelmet nem ismerő, vad harcosai vonultak, a betyárok impozáns és az ellenségben rettegést keltő fekete zászlójával, mögöttük a vármegyések fegyelmezett sorai következtek, majd a derékhadat a jobbikosok és a civilek adták, a menetet pedig a szebb jövősök és a gárdisták zárták. A magyarok több helyen is megfutamították a bámészkodó cigányokat. Először annál a háznál, ahol a verekedés történt. A cigánysor előtt rendőrkordon állt, mögötte 5-6 cigány bámulta a magyarokat, ám amikor a betyárok megindultak feléjük – elsöpörve a rendőrkordont – a cigányok hanyatt-homlok menekültek. A készenléti rendőrség csapatszállító járműve állta a magyarok útját, akik behatoltak a cigánysorra. Ezután újra elindult a menet, ám abban az utcában, ahol rengeteg cigány él, újabb összetűzésre került sor. Egy cigányok lakta ház kőkerítése mögül kukucskáltak az orkok, és ki tudja kitől lopott kamerákkal rögzítették a vonuló tömeget, majd szóváltás alakult ki közöttük és a tüntetők között. Végül repült egy vizesflakon, ami fejen találta a kormost, mire kő repült a kerítés mögül a tömegbe. Erre féltéglákból, betondarabokból, kövekből álló zápor zúdult a házba menekülő 15-20 cigányra, akik addig a kőkerítés mögött rejtőztek. A dobálózás során megsérült Ferenczi Gábor, a Jobbik parlamenti képviselője is, akit vélhetően egy cigány dobott fejbe (sebét az ajkai kórházban látták el). A rendőrök nem voltak a helyzet magaslatán, késve értek oda, egyáltalán nem tudták kezelni a helyzetet, a legtöbbjük szemében a félelmet lehetett látni. Nem rajtuk múlott, hogy egyelőre elmaradt a pogrom. S, ezúttal a magyarok voltak abszolút fölényben.

 

A fenti videón már harmadjára futamítanak meg egy kisebb cigány csoportot a végre túlerőben lévő magyarok. Ennyit ér, ha össze tudunk fogni, mert még mi vagyunk többen a saját hazánkban!

Aki ebben az esetben provokált, az nem a cigány lakosság egy része volt, hanem a szélsőjobboldaliak, és ezt nem mi állítjuk, hanem ők büszkén. 

A devecseri polgármester megkérte a Jobbikot, hogy ne vonuljon, a helyi cigányság nagy része ugyanúgy megszenvedte a vörösiszap-katasztrófát, mint a nem magyarok. A helyi Jobbikos – aki odahívta a tüntetőket –  egyetlen cigány család miatt tette ezt, de a retorzió, a támadás, amelyet a Jobbikkal együtt vonuló erőszakszervezetek követtek el, minden cigányt ért. Nem válogatott, hogy valaki hibás, büntetett előéletű, vagy csupán élni akar. A reggel írt helyszíni beszámolónkban például egy teljesen hétköznapi család kertje szerepelt, akiknek szétdobálták a házát a szélsőjobboldaliak. 

Aki ma Magyarországon át akarja venni az igazságszolgáltatást az államtól, nem követ el kisebb bűnt, mint azok, akik rablásból, lopásból tartják fenn magukat. Ezek az atrocitások előbb-utóbb tragédiába fognak fulladni, és az bizonyosan nem vezet majd semmilyen rendteremtéshez.

Nem vonulgatásra van szükség, hanem az igazságszolgáltatás megerősítésére, a rendőrök fizetésének növelésére, a közösségi rendőrség bevezetésére. De ezek az emberek nem a rend mellett, hanem a rend ellen lépnek fel, és ezzel legitimálják a bűnözők számára a hasonló fellépést. Egyszóval: káoszba vezetik Magyarországot, mert az erőszak csak erőszakot szül.

· 5 trackback