Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Mennyit ér az igazság?


Aktívan építjük kapcsolatainkat Azerbajdzsánnal a keleti nyitás politikájának részeként. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnénk, ha Azerbajdzsán pénzt adna nekünk. Ennek részeként adtuk át Azerbajdzsánnak azt a férfit, aki pár éve gyilkolt meg Magyarországon egy örmény fiatalembert és az ezért kiszabott büntetését töltötte Magyarországon.
viktorazer.JPG

Gondolom mindenki emlékszik még az ír gázoló, Tobin esetére, amelyben a fiatalember kiadását kértük, hogy Magyarországon töltse le a büntetését, hiszen itthon követte el a bűnesetet. Az azerbajdzsáni fiatalember esetében a kormány mégis az ellenkezőjét tette, ami finoman szólva is érdekes. Vagyis persze tudjuk, hogy Azerbajdzsántól pénzt kunyizunk (állampapírt akarunk rájuk sózni), az íreket meg leszarjuk. Tehát a magyar kormányt le lehet fizetni, ha az igazságszolgáltatásról van szó.

De a slusszpoén mégis az, hogy hiába ígérte meg az azeri kormány, hogy le fogja tölteni a fiatalember a megmaradt büntetését, ma az azeri hírügynökség jelentése szerint kegyelmet kapott az azeri elnöktől. Éljen a keleti nyitás politikája, Magyarország megbecsültsége és a megvehető igazság!

· 4 trackback