Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Orbán Ráhel hozománya


"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor

Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb érdekcsoport nyerte a földpályázatok nagy részét.
ráhel.jpg


Ángyán a lenti videóban megemlíti, hogy a három csoport összesen 61 pályázatot nyert meg, területileg három részre osztva a megyét, úgy, hogy az érdekkörök sose pályáztak egymás területén. Nyert például az egyik üzletember 94 éves édesanyja, aki ugye gyakorlatilag azt vállalta a pályázat beadásakor, hogy maga fogja műveli a területet. Ángyán állítása szerint amikor ezekre az érdekkörökre rákérdezett Fazekas miniszternél, a válasz az volt, hogy attól még hogy valaki valakinek a felesége, vagy a fia, nem beszélhetünk egy érdekkörről.De az igazán érdekes a 6. legtöbb földet nyerő Tiborcz Eszter.

Tiborcz Eszter testvére, Tiborcz István ügyvéd, igazgatósági tagja a Közgép egyik leányvállalatának, az E-OS Innovatív Zrt.-nek. Korábban a sajtóban úgy emlegették, hogy ő a miniszterelnök egyik lányának, Orbán Ráhelnek az udvarlója.


Írja az Átlátszó, és mondja Ángyán is a videóban.

Magyarország 2012: a hűbérrendszer visszatér.